El FC Barcelona supera l’Olympique de Lió i es classifica per als quarts

FUTBOL - CHAMPIONS

Els blaugrana han guanyat per 5 a 1 a l'equip francès

|

@FCBarcelona_cat

El FC Barcelona ha superat l’eliminatòria de vuitens de final després de guanyar per 5 a 1 a l’Olympique de Lió en el partit de tornada. El resultat del partit d’anada jugat al Parc Olympique Lyonnais va ser d’empat sense gols.

El FC Barcelona tanca ràpid l’eliminatòria

El partit ha començat amb el Barça creant perill a la porteria francesa amb dues ocasions en els primers 4 minuts, sobretot amb un xut de Messi que ha enviat a córner el porter del Lió, Anthony Lopes. La pressió blaugrana ha estat molt intensa des de l’inici i això ha dificultat la sortida de l’Olympique. Al quart d’hora de partit penal de Denyer sobre Luis Suárez que ha assenyalat l’àrbitre, Szymon Marciniak i que ha confirmat el VAR. Messi ha transformat la pena màxima amb un xut a l’estil Panenka. Tot seguit ocasió clara de l’Olympique però el xut del Dembélé del Lió ha marxat fora. Al minut 23, el porter del Lió, Anthony Lopes, ha estat a punt de ser substituït per Gorgelin després d’un xoc involuntari amb
Coutinho, però després  de 3 minuts amb el joc aturat, Lopes ha continuat jugant. Al minut 29, el porter del Lió ha rebutjat un xut de Suárez.

Però a la següent jugada Coutinho ha fet el segon després d’una jugada col·lectiva del conjunt blaugrana. Finalment Gorgelin ha substituït a Anthony Lopes, al minut 34. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

Una mica de patiment del FC Barcelona a la segona part

La segona part ha començat amb una jugada del Barça que no ha estat gol per poc. Arthur ha fet una passada a Messi i el xut de l’argentí ha estat tret sota pals per Marçal. Els francesos han reaccionat amb diverses ocasions de gol, i finalment al minut 58 després d’un corner Tousart ha fet el gol de l’Olympique de Lió, però l’àrbitre després de 3 minuts de VAR mirant si era fora de joc, ha donat el gol per vàlid. Els blaugrana han començat a patir ja que han començat a perdre el control del joc. Coutinho ha pogut fer el tercer en el minut 68 però el seu xut ha acabat al lateral de la xarxa. Finalment ha arribat el tercer del Barça i els culers han començat a deixar de patir. Messi ha fet una jugada individual dins l’àrea i el xut de l’argentí l’ha tocat Gorgelin i la pilota que ha anat lenta ha acabat dins de la porteria. I per donar del tot la tranquil·litat ha arribat el quart en un contraatac del Barça conduit per Messi, que ha acabat amb el gol de Gerard Piqué. La maneta blaugrana ha arribat d’una nova contra del Barça que ha culminat Dembélé. 5 a 1 per l’equip d’Ernesto Valverde i el Barça jugarà els quarts de final de la Lliga de Campions.