dilluns, 4 de juny del 2018

El Barça renova Umtiti fins al 2023



BARÇA







El Nacional
Foto: Efe
Barcelona. Diumenge, 3 de juny de 2018



















Una carpeta tancada abans del Mundial. El Barça arriba a un acord amb Samuel Umtiti per ampliar el seu contracte fins al 2023. El club, que en els últims mesos havia vist com la clàusula de rescissió de 60 milions d'euros del futbolista despertava l'interès de molts equips, lliga el futur de la parella de Gerard Piqué a l'eix de la defensa. 














Umtiti, indiscutible per a Ernesto Valverde, abandonarà aquest dilluns la concentració amb la selecció francesa per signar el seu nou contracte. El defensa, acompanyat de la directiva, cristal·litzarà una
operació que el Barça volia tancar abans de l'aparador mediàtic que suposarà el Mundial de Rússia.



El club no fa públic els detalls del nou acord amb Umtiti. El Barça haurà revisat el salari i la clàusula de rescissió del futbolista, consolidat al primer equip i a la selecció.



Umtiti va arribar al Camp Nou l'estiu del 2016 procedent de l'Olympique de Lió. I ho va fer amb l'etiqueta de jugador de present i de futur. Tot i això, la realitat va superar les expectatives de la secretaria tècnica blaugrana, que portava molt temps seguint-lo. Luis Enrique no va dubtar amb ell i va asseure Javier Mascherano per atorgar-li la condició de titular. Valverde, motivat per les actuacions sense fissures del central francès, va seguir la mateixa línia.



Temporada Partits Titular Minuts
2016/17 43 42 3727
2017/18 40 39 3539




El futbol d'Umtiti no va tardar en enamorar l'afició del Camp Nou, que va protegir-lo des del primer dia. El francès, sense complexos, sempre s'ha mostrat ràpid, clarivident amb la pilota als peus, fort en les pilotes dividides i contundent en les jugades aèries. És per això que el Barça es rasca la butxaca i accedeix a les seves pretensions.



El club té Clément Lenglet, central francès del Sevilla, en l'agenda de reforços. Però la seva arribada no hauria de fer trontollar la parella Piqué-Umtiti, ideal pel joc del Barça.









Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/barca-umtiti-renovacio-2023_274746_102.html