dilluns, 30 d’abril del 2018

Milers de persones acompanyen la rua per celebrar el doblet del Barça



CAMPIONS DE LLIGA







Els aficionats acompanyen el bus descobert dels culers, després d'aconseguir la Lliga i la Copa del Rei

ENQUESTA Com qualifiques la temporada del Barça?








| 30/04/2018 a les 18:07h
















Milers de persones ja són al carrer per celebrar aquest dilluns la rua del Barça, després que l'equip hagi guanyat el 25è títol de Lliga, a més del 30è de la Copa del Rei. La rua ha començat a les 18.00 hores des del World Trace Center, al Port, i es disposa a recórrer els carrers de la capital catalana amb l'habitual bus descobert. També es pot seguir en directe per TV3, però no arribarà al Camp Nou.



L'equip blaugrana farà el recorregut en una hora i mitja, aproximadament, al pas per la plaça Drassanes, l'avinguda Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer Comte
d'Urgell i l'avinguda de Sarrià, on s'acabarà el trajecte davant la plaça Doctor Ignasi Barraquer. En aquesta ocasió, ha destacat un menor nombre de culers aficionats en l'inici de la rua, marcada també per un cap de setmana de pont per a molta gent.




No obstant això, els jugadors han estat seguits i felicitats per desenes de persones quan han pujat al bus i, pocs minuts després, ja sumaven milers de seguidors. Com és habitual, crits en suport de l'equip, bufandes i samarretes. Entre aquestes, la senyera i les estelades tampoc hi han faltat, entre els aficionats. Pel que fa als jugadors, les típiques fotografies des del capdamunt del vehicle i, en el cas de Sergi Roberto i Gerard Piqué, l'estelada que ha acompanyat la bandera del club.



Hi ha punts d'animació preparats amb banderes, confeti, música ambient i pantalles led que estaran ubicats a l'inici del Paral·lel, a la intersecció de la ronda de Sant Pau amb el Paral·lel, i al carrer Urgell amb l'avinguda de Roma i a l'avinguda de Sarrià amb l'avinguda Josep Tarradellas.












































Enllaç noticia :