divendres, 27 d’abril del 2018

Iniesta s’emociona en el seu comiat: “El Barça i jo ens ho hem donat tot” (video)



BARÇA







Aleix Torres
Foto: Sergi Alcàzar | Vídeo: Esport3
Barcelona; Sant Joan Despí. Divendres, 27 d'abril de 2018




















Punt final a l’etapa d’Andrés Iniesta al Barça després de 22 anys, 16 al primer equip. El capità acaba amb els rumors, assegura que marxa a final de temporada i ho fa satisfet amb ell mateix: "Crec que el club i jo ens ho hem donat tot”.



Iniesta puntualitza que se sent “orgullós” quan mira cap enrere i veu tot el que ha aconseguit vestit de blaugrana i obre la porta a desfer el camí quan pengi les botes: “Tant de bo pugui tornar al Barça per transmetre tot el que he après durant aquest temps".



A la sala de premsa de la ciutat esportiva Joan Gamper, enmig d’una enorme expectació mediàtica, Iniesta ha justificat la seva decisió davant la seva família, gran part de la plantilla del primer equip -Leo Messi i Luis Suárez s'han absentat per motius personals-, el president Josep Maria Bartomeu i tot l’staff tècnic,
encapçalat per Ernesto Valverde. "He intentat ser honest i aquesta és la principal raó per entendre que la meva etapa acaba aquí", ha dit amb llàgrimes als ulls abans de rebre un càlid aplaudiment.
















El seu discurs ha estat reflexiu i ha suposat un agraïment públic a tota la gent que l'ha acompanyat en aquesta llarga i prolífica trajectòria. "És una decisió molt meditada, molt valorada i molt pensada a nivell intern i a nivell familiar", ha començat el '8' del Barça en la seva compareixença més difícil. "Sempre he entès que el club que em va acollir amb 12 anys es mereix el millor de mi i entenc que en el futur més proper no podria donar-li-ho", ha seguit mentre se sincerava: "Si hagués imaginat acabar la meva carrera aquí ho hagués fet d'aquesta manera". 












Iniesta marxa perquè vol. I ho fa sentint-se important. El capità, després d'aixecar la Copa del Rei i amb el títol de Lliga a punt, s'aparta sabent que podria seguir jugant al Camp Nou. "Per naturalesa i llei de vida el que ve d'aquí cap endavant és cada vegada més complicat i difícil, pel que no em perdonaria viure cap situació incòmoda amb el club que m'ho ha donat tot", ha argumentat entre el soroll dels flaixos dels fotògrafs. "El que sóc avui és gràcies al club i a La Masia", ha afegit. 








Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/andres-iniesta-comiat-barca_262695_102.html