dijous, 1 de febrer del 2018

Puigdemont lloga una casa a Waterloo



BÈLGICA







El Nacional
Barcelona. Dijous, 1 de febrer de 2018




















El president a l'exili, Carles Puigdemont, ha llogat una casa a Waterloo (Valònia, Bèlgica) on podria anar a viure, segons informa el diari L'Echo i cita també Le Soir. Segons aquestes fonts, el contracte de lloguer va ser signat ahir dimecres per l'empresari de Girona que acompanya Puigdemont a Bèlgica, Josep Maria Matamala.



La casa està als afores de Waterloo, envoltada d'altres cases, i té 550 m², amb 6 dormitoris, 3 banys, cuina, garatge per a 4 cotxes i una terrassa de 100 m². Segons L'Echo el lloguer mensual és de 4.400 euros. L'adreça de la casa és al carrer de l'advocat.



Segons Le Soir, els consellers a l'exili residirien a prop de Puigdemont.



















Puigdemont va viure un temps en una casa a Anvers, cedida per un amic independentista flamenc. I també ha estat en un hotel a Brussel·les. El lloguer ha coincidit amb el fet que a finals del mes passat, en concret el dia 30, es van complir els tres mesos d'estada de Carles Puigdemont a Bèlgica. I aquest és el termini màxim de permanència al país sense necessitat de demanar-ne la residència. Ara haurà de sol·licitar-la perquè si no hi ha el risc de ser expulsat a la frontera.



Entre els requisits per obtenir la residència, hi ha que s'ha d'acreditar que es disposa d'una adreça fixa.



Waterloo és una població valona pròxima a Brussel·les, i té uns 30.000 habitants.


És famosa per la batalla que va provocar la derrota de Napoleó el 1815 davant les tropes angleses i prussianes.








Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/puigdemont-lloga-casa-waterloo_234936_102.html