dilluns, 26 de febrer del 2018

L'afició del City, a Wembley amb els llaços grocs



PRESOS POLÍTICS







El Nacional
Foto: Efe
Barcelona. Diumenge, 25 de febrer de 2018















Dit i fet. Alguns aficionats del Manchester City van proposar portar llaços grocs per fer costat a Guardiola després de la sanció de la Federació Anglesa de Futbol i alguns d'ells s'han deixat veure pels aWembley, escenari de la final de la Carabao Cup que ha enfrontat l'Arsenal contra l'equip del tècnic de Santpedor, amb el símbol groc que demana la llibertat dels presos polítics.



D'aquesta manera, els seguidors citizens deixen clar que estan al costat del seu entrenador en tots els aspectes, els futbolístics i els no futbolístics. El gest dels aficionats és una demostració més de la internacionalització del conflicte, ja que fins i tot des de l'estranger es demana que els presos polítics surtin de la presó.





































































Ja des de la prèvia de la final, els aficionats del City estan demostrant que troben injusta tant la decisió de la Federació Anglesa com la situació política que està vivint Catalunya. Esport i política tornen a agafar-se de la mà, i en aquest cas sota unes circumstàncies i un context especials.








Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/aficio-manchester-city-llac-groc-guardiola_242715_102.html