dimecres, 8 de novembre del 2017

El PDeCAT es presentarà el 21-D com a "PDeCAT-PACTE" i dissabte anunciarà cap de llista



POLÍTICA







per Redacció 08/11/2017 
La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, amb el president del partit, Artur Mas | ACN
El PDeCAT es presentarà a les eleccions del 21-D sota la marca electoral "Partit Demòcrata-Pacte Demòcratic (PDeCAT-PACTE), una coalició que vol incorporar a les seves files "persones independents" per tal d'elaborar una "llista àmplia i guanyadora", segons ha informat el partit en un comunicat.




Des de dilluns i fins aquest dimecres, les assembleas territorials del PDeCAT han estat escollint els integrants de les seves llistes i el dissabte, a Barcelona, es proclamaran els candidats i el cap de llista. El Consell Nacional del Partit Demòcrata està obert a que la lideri el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i incloure-hi els consellers del seu Govern.



Puigdemont, per la seva banda, havia declarat en diverses ocasions el seu desig que
totes les forces independentistes es presentessin a les eleccions, convocades per les autoritats espanyoles en aplicació de l'article 155 de la seva Constitució, integrades en una sola llista formada per tots els partits i independents provinents de la societat civil.




El PDeCAT encara aquesta campanya electoral amb la voluntat de ser "un revulsiu i una garantia" i sota les premises de reivindicar les institucions catalanes, suspeses pel govern espanyol, el referèndum de l'1-O, el president Puigdemont i els seus consellers, alguns dels quals es troben empresonats preventivament per ordre de la jutge Carmen Lamela, de l'Audiència Nacional espanyola, com també ho estan els presidents de l'ANC, Jordi Sànchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.







Enllaç notícia :

http://elmon.cat/politica/pdecat-presentara-21-d-pdecat-pacte-dissabte-anunciara-cap-llista