divendres, 18 d’agost del 2017

El menor implicat en la massacre a la Rambla, Moussa Oukabir, entre els abatuts a Cambrils



ATEMPTAT A BARCELONA







Segons diversos mitjans, es busquen també tres joves més d'origen marroquí que tenen entre 18 i 24 anys

Els Mossos troben restes d'un segon cadàver a les runes de la casa enfonsada a Alcanar








| 18/08/2017 a les 18:55h
Els quatre presumptes fugitius que busquen els Mossos



 Moussa Oukabir, el menor de 17 anys vinculat a l'atemptat de Barcelona, és un dels cinc abatuts a Cambrils. Així ho avancen diversos mitjans com El Periódico i El País. De fet, el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, ja ha assegurat durant la roda de premsa d'aquest migdia que no descartaven que un dels abatuts fos precisament aquest jove d'origen marroquí amb residència a Ripoll. Tot i això, el cos policial encara no ho ha confirmat i asseguren que segueixen treballant per identificar el conductor de la furgoneta amb la qual es va cometre l'atemptat a Barcelona.


Els Mossos d'Esquadra també estan pentinant tot el territori per trobar tres fugitius més que estarien relacionats amb els atemptats de Barcelona i de Cambrils d'aquest dijous. Segons publiquen diversos mitjans, els seus noms són:
Mohamed Hychami i Younes Abouyaaqoub, veïns de Ripoll, i Said Aallaa, de Ribes de Freser. Tots ells són d'origen marroquí i tenen 24, 22 i 18 anys respectivament. Amb tot, els Mossos no han fet encara oficials les identitats de les suposades persones que busquen.

Trapero, ha confirmat que, per ara, hi ha quatre detinguts i que se segueix treballant per identificar els autors dels atemptats. Un dels detinguts és, precisament, Driss Oukabir, el germà de Moussa Oukabir que al·lega que li han robat la documentació. El segon seria un amic d'aquests. El tercer detingut seria, segons publica La Vanguardia, el germà de la persona que conduïa el cotxe amb el qual es va intentar fer un altre atemptat a Cambrils. El quart és un dels ferits la matinada de dijous a l'explosió d'Alcanar. Trapero ha precisat que tres d'ells són de nacionalitat marroquina i l'altre espanyola nascut a Melilla. Cap d'ells té antecedents per terrorisme i tenen entre 21 i 34 anys. 




Enllaç notícia :