dijous, 4 de maig del 2017

La selecció catalana de raquetes de neu tira pel dret i, malgrat els vetos, competeix a nivell internacional



ESPORTS 







El tècnic del combinat català assegura que 'ens mostrarem internacionalment com una selecció de primeríssim nivell'








Espectacles i Esports Redacció  







Foto: Plataforma Pro Seleccions







La selecció catalana de raquetes de neu viatjarà aquest dimecres a Rússia per competir, a partir del pròxim dilluns 8 de maig, a la Red Fox Elbrús Race, una de les competicions de referència en aquesta disciplina. 


 

Concretament, l'Elbrús és el cim més alt d'Europa amb 5.642 metres i en aquest campionat hi participen diferents disciplines, com l'esquí de muntanya, els grampons i les raquetes de neu. 

 


El combinat de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) tancarà la temporada 2017 amb aquesta prova i des de l'equip se la prenen com un 'mundial alternatiu'. Recordem que a la FEEC li costarà oblidar aquest any, bàsicament pels entrebancs i els vetos que ha patit la selecció catalana per part de la federació internacional (WSSF).

 


En declaracions recollides per la Plataforma Pro Seleccions, el tècnic de la selecció (que també
competirà com a esportista a Rússica), Just Sociats, ha advertit que un dels objectius de la selecció és "reivindicar el nostre paper a escala internacional". 




Sociats ha avisat que Catalunya competirà com a país "i ens mostrarem internacionalment com una selecció de primeríssim nivell, a més de seguir fent passos per potenciar la futura federació internacional que s'està impulsant des de Catalunya."

 


El tècnic també ha explicat que el combinat català va a Rússia "a competir al màxim i a lluitar pel màxim nombre de podis possibles". De fet, recordem que l'any passat, la selecció catalana va fer un excel·lent paper en aquesta prova.

 


El grup sencer de la selecció, a part de Just Sociats (CN Terrassa), el formen: el director tècnic de la FEEC, Marcial Alemán; Laia Andreu (UE Vic), Sílvia Leal (CE Solsonès) i Eduard Hernández (AE Matxacuca).







Enllaç noticia :