dijous, 11 d’agost del 2016

Les catalanes Anna Boada i Aina Cid, a la final olímpica de rem



RIO 2016




La selecció masculina de waterpolo encarrila la seva classificació a quarts de final

Els catalans Jordi Xammar i Joan Herp s'estrenen als Jocs Olímpics "satisfets" amb un novè lloc en la regata de la classe 470

La selecció masculina de waterpolo s'acosta als quarts de final de Rio






| 11/08/2016 a les 16:59h
Les catalanes Anna Boada i Aina Cid als Jocs de Rio 2016 | Europa Press



Les catalanes Anna Boada i Aina Cid han aconseguit aquest dijous passar a la final olímpica de rem en la modalitat de dos sense timoner en els Jocs de Rio després d'acabar terceres en la seva semifinal i classificar-se amb el sisè millor temps en la penúltima ronda de la competició. Serà di.



Al final de la cursa, la de Barcelona i la d'Amposta s'han hagut d'esforçar per no cedir terreny davant les xineses Min Zhang i Tian Miao, que amenaçaven amb arrabassar el privilegi de lluitar per les
medalles. Finalment i per només unes centèsimes, han mantingut la seva posició acabant amb un temps de 7:30.79














La selecció espanyola masculina de waterpolo ha encarrilat la seva classificació a quarts de final dels Jocs Olímpics després de completar aquest dijous a la matinada una exhibició davant Croàcia (9-4), que ha xocat contra la bona defensa del combinat estatal arrodonida pel paper del català Dani López, porter de la selecció, que ha aturat 11 dels 15 llançaments dels croats. 



El triomf arriba després d'encaixar nou gols tant en la derrota davant Itàlia com en la victòria contra Estats Units. D'aquesta manera, la selecció estatal confirmarà la seva presència a les eliminatòries de quarts en el pròxim duel contra França, l'últim del grup, amb qui s'enfrontarà la matinada de divendres a dissabte (a la 1.50 hora catalana). La fase de grups acabarà aquest diumenge amb el partit contra Montenegro (a les 17.50).













En vela, els catalans Jordi Xammar i Joan Herp s'han estrenat a Rio com la millor tripulació en representació de la selecció estatal de les que competien aquest dijous. Tot i una primera jornada marcada per les complicades condicions del vent, han acabat novens en l'estrena de la classe 470. "Ens sentim satisfets del nostre debut en els Jocs. Teníem molt clar que no podíem punxar i crec que al final de dia ser novens és un molt bon lloc per començar", ha assenyalat Xammar en declaracions a la Reial Federació Espanyola de Vela. Menys sort han tingut les també catalanes, Bàrbara Cornudella i Sara López, en la modalitat femenina d'aquestes regates, que han acabat la primera regata del torneig en quinzena posició.





Jordi Xammar i Joan Herp navegant en la regata del 470 Foto: Europa Press








Enllaç noticia :