dijous, 21 d’abril del 2016

VÍDEO Així serà el nou el Camp Nou

| 21/04/2016 a les 14:50h
BARÇA

La nova construcció tindrà capacitat per 105.000 espectadors.










El FC Barcelona comunicava, el passat 8 de març, que el jurat de l’Espai Barça escollia per unanimitat la proposta de l’equip Nikken Sekkei + Pasqual i Ausió Arquitectes com a guanyadora del concurs arquitectònic del nou Camp Nou. Avui han presentat el projecte en un acte que ha comptat amb la presència d'alguns jugadors. El president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, juntament amb Luis Enrique, Iniesta, Messi, Busquets i Mascherano han descobert la maqueta del nou estadi.

La nova construcció tindrà capacitat per 105.000 espectadors amb totes les comoditats i serveis, i inclourà una façana oberta formada per 3 anelles amb el sostre de secció inclinada. En nou estadi no
només s’integrarà perfectament al campus Espai Barça, sinó que també mantindrà l’accés al nivell del carrer al voltant de l’estadi.

Tindrà 12 nuclis verticals amb escales mecàniques, ascensors i escales per accedir a la 2a i 3a graderia, una gran anella mirador de 360 graus amb visió i connexió tant de l’interior de l’estadi com de la ciutat. També es defineix com una construcció sostenible i verda que aprofita l’aigua de la coberta i l’energia solar.