dimecres, 1 de juliol del 2015

DRETS.CAT demana ajuda per frenar la catalanofòbia

Cansats d'aguantar tota mena d'insults i amenaces contra els catalans, fa vuit mesos ens vam agrupar professionals del dret i hem posat diverses denúncies contra la catalanofòbia. Però ara, per seguir endavant els tràmits judicials, necessitem un cop de mà la ciutadania per assumir les despeses legals.




Ajudeu-nos a fer que la catalanofòbia no quedi impune!

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS?

Els diners que recollim es destinaran a pagar:

- Taxes judicials
- Fiances
- Honoraris dels procuradors
- Despeses de Notaria
- Altres despeses judicials

En cap cas, els professionals membres de DRETS percebrem ni un cèntim per la nostra feina, que sempre ha estat i seguirà sent totalment desinteressada al servei d’una causa comuna: parar els peus als catalanòfobs i defensar l’honor, la dignitat  i els drets de la societat catalana.







QUÈ HEM FET FINS ARA?
Des que l’entitat va néixer hem emprès tot un seguit d’accions judicials:

-Denúncia contra La Razón i Francisco Marhuenda per haver publicat  les fotografies del DNI de 22 jutges i magistrats catalans que havien  signat el manifest a favor del Dret a Decidir dels catalans. Drets som acusació popular. (juliol 2014)

-Denúncia a la Fiscalia contra un centenar d’usuaris de Twitter per apologia del genocidi, incitació a l’odi i a la discriminació, incitació a la violència i enaltiment del terrorisme. (octubre 2014)

-Denúncia a la Fiscalia contra el diari ABC per comparar el dret a decidir dels catalans amb el nazisme en un article publicat el 3 de novembre. (novembre 2014)

-Campanya d’autoinculpacions pel 9N en resposta a la querella de la Fiscalia contra el President Mas. (novembre 2014)

-Denúncia a tres partits falangistes per incitar a l’odi i la violència contra els catalans en un acte públic el 12 d’octubre a Barcelona (desembre 2014)

-Petició al Consell de Drets Humans de l’ONU davant la inacció de la justícia espanyola en els casos de catalanofòbia (gener 2015)

-Demanda a la Fiscalia contra 55 tuits catalanòfobs arran de l’accident d’avió de Germanwings (març 2015)

-Denúncia contra Alerta Digital per haver amenaçat i insultat bascos i catalans (abril 2015)

-Denúncia contra 22 tuits d’odi contra catalans arran del cas de l’IES Joan Fuster (abril 2015)

-Acte al Parlament Europeu de Brussel·les amb el jutge Santi Vidal i l’entitat Sobirania i Justícia per denunciar la precarietat de l’estat de dret a l’Estat espanyol (juny 2015)

-Denúncia contra 100 tuitaires per amenaces i odi contra els catalans durant la final de la Copa del Rei de futbol (juny 2015)

Des que ens vam agrupar l'octubre de 2014 hem treballat incansablement, i volem seguir treballant. Però per poder continuar la nostra tasca i anar un pas més enllà, necessitem ajuda econòmica per assumir les despeses legals dels procediments judicials que volem tirar endavant.


Enllaç article :

http://www.totsuma.cat/projecte/1336/drets