dissabte, 25 d’abril del 2015

Ferida una dona en sortir disparada d’una atracció a la Fira d’Abril de Barcelona

25/04/2015

FIRA D'ABRIL DE BARCELONA

La noia de 28 anys està ingressada a l’Hospital del Mar amb traumatisme cranial, i la seva germana també va patir contusions.


Nerea Rodríguez



L'atracció d'on va sortir disparada ahir la noia de 28 anys


Una noia de 28 va sortir ahir a la nit disparada de l’atracció ‘La Granota’ de la Fira d’Abril de Barcelona. La noia, que està ingressada a l’Hospital del Mar amb un primer diagnòstic de traumatisme cranial, va sortir llançada, mentre que dues amigues seves van quedar penjades a la cistella. Una d'aquestes noies era la seva germana, de 19 anys, que va ser atesa per una contusió.

La cistella en la que anaven les tres noies es va trencar i segons han pogut determinar els Bombers de Barcelona després d’una primera inspecció, en va fallar un passador de seguretat, segons ha avançat ‘BTV’. Els Bombers de Barcelona van precintar l'atracció i la Guàrdia Urbana n'ha imputat el propietari per ocasionar lesions greus.

Aquest any hi ha 53 casetes a la Fira d’Abril de Barcelona, 25 de les quals són d'entitats culturals associades a la FECAC, la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya. La Fira va obrir precisament ahir les portes i durarà fins el 3 de maig.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/04/ferida_una_dona_en_sortir_disparada_d_una_atraccio_a_la_fira_d_abril_de_barcelona_108382.php