dimecres, 11 de març del 2015

'Cuatro' ficciona la xiulada a l'himne i al rei espanyol

11/03/2015

FINAL DE COPA

"El futur està escrit. És inevitable", augura un vídeo futurista que remarca que Mestalla estarà ple d'ikurriñas i estelades.


Bernat Vilaró



Felip de Borbó, a la final del 2012


"Benvinguts al futur. 30 de maig de 2015, un abarrotat estadi de Mestalla espera l'inici de la final entre Barça i Athletic. Juguem a un joc". Així comença el vídeo de 'Deportes Cuatro', que ficciona com serà la xiulada a l'himne i al rei espanyol en aquest partit que ha aixecat tanta polèmica.

El locutor del partit detalla: "Salten els equips al terreny de joc. Ja hi ha els jugadors de l'Athletic i el Barça a la gespa. Són els reis de Copa, i amb el rei d'Espanya a tribuna, Felip VI, sona l'himne nacional d'Espanya". I aquí la veu en off continua: "I aquí sí, el futur està escrit. La xiulada serà inevitable. 55.000 goles animaran a uns i altres".


Amb imatges reals de la final de la Copa del Rei de 2012 (jugada al Vicente Calderón de Madrid), que també van jugar bascos i catalans (0-3), la veu en off afegeix: "La graderia estarà plena d'ikurriñas a una banda i d'estelades a l'altra".

"I Felip VI i el món sencer veuran alguna cosa així", i al vídeo apareix la xiulada que ja es va endur fa tres anys l'aleshores príncep d'Espanya. "#PitosAlHimno serà Trending Topic", augura 'Deportes Cuatro'.






Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/_cuatro_ficciona_amb_la_xiulada_a_l_himne_i_el_rei_espanyol_107067.php