dimecres, 7 de gener del 2015

Bartomeu anuncia eleccions al Barça a final de temporada

Dimecres  07.01.2015  16:58

Ho ha comunicat en la conferència de premsa convocada aquesta tarda




El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu



El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha anunciat la convocatòria d'eleccions a final de temporada. Ho ha dit en la conferència de premsa que havia convocat per parlar de la destitució de Andoni Zubizarreta abans-d'ahir. Ha demanat 'joc net' als candidats que es presentin i ha anunciat que ell s'hi presentarà.

Bartomeu ha dit que n'havia parlat amb alguns membres de la seva junta abans de prendre la decisió. Sempre havia dit que tenia previst d'esgotar el mandat guanyat per Sandro Rosell que acabava el 2016.


Segons Bartomeu, les eleccions són la fórmula per rebaixar la 'tensió desmesurada' que considera que viu el club. La crisi s'ha desfermat després de la destitució de Zubizarreta com a director tècnic i la dimissió de Carles Puyol com a adjunt de la direcció tècnica. La derrota del Barça aquest cap de setmana a Sant Sebastià ha fet més profunda la divisió en el barcelonisme. També s'ha especulat sobre el descontentament de Messi, el jugador estrella del club.

Amb tot, Bartomeu no ha donat cap resposta clara sobre la resolució de tot aquest conflicte i no ha indicat qui seria el substitut de Zubizarreta al capdavant de la direcció esportiva del club.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4226304/20150107/bartomeu-anuncia-eleccions-barca-final-temporada.html