dijous, 9 d’octubre del 2014

Benzema demana que el Barça segueixi a la Lliga Espanyola

09/10/2014

INDEPENDÈNCIA

El jugador del Reial Madrid contesta les declaracions del president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas


Alèxia L. Ferret



Karim Benzema


El jugador francès del Reial Madrid Karim Benzema ha contestat les declaracions que va fer el president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, sobre la sortida del FC Barcelona de la Lliga Espanyola si Catalunya s’independitza.

En aquest sentit, el futbolista ha assegurat que "esperem que el Barça es quedi a la Lliga. Són els dos grans equips, el Madrid i el Barcelona. Si se’n va a la Ligue 1, ja és un altre problema però esperem que el Barça es quedi. Necessitem al Barça a la Lliga".


El Barça ha estudiat els diferents escenaris que es podrien produir, en cas de secessió, des de l'època en què Sandro Rosell era president. Igual succeeix ara amb Josep Maria Bartomeu al capdavant de l'entitat blaugrana.

Els directius han preguntat sobre la possibilitat que poguessin jugar a la Ligue 1 en el cas que Catalunya s'independitzés. No hi ha hagut una resposta concreta, ja que els francesos ho consideren una situació complicada perquè el govern presidit per François Hollande no recolza la independència de Catalunya.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/benzema_demana_que_el_barca_segueixi_a_la_lliga_espanyola_103673.php