dilluns, 14 de juliol del 2014

Judici contra un regidor que va atropellar dos joves independentistes

14/07/2014

JUDICI

La Fiscalia demana 26 anys de presó per dos delictes de temptativa d'assassinat

 

Alèxia L. Ferret


El regidor J.J.García Mora regidor de Força Masquefa


Juan José García Mora, regidor de Força Masquefa en aquesta localitat de l'Anoia, s’asseu avui davant el jutge acusat de dos delictes de temptativa d'assassinat amb l'agreujant de "discriminació per raó ideològica", després d'atropellar dos joves que van retirar una bandera espanyola de la façana de l'Ajuntament el 12 d'octubre del 2011. La Fiscalia li demana 26 anys de presó.

El regidor va ser qui va penjar la bandera espanyola aquell matí i en adonar-se que dos joves, veïns de
la localitat, la retiraven i la llançaven a un contenidor, va pujar a la seva furgoneta i "va escometre als joves per l'esquena de forma totalment inesperada", segons la Fiscalia.

Un dels veïns va ser a temps d'esquivar el vehicle i només va patir lesions lleus a la cuixa i la mà dreta. L'altre jove va sortir més malparat, perquè la furgoneta va colpejar al colze i el va llançar a terra per després passar-li per damunt. La víctima va haver de ser operada i va estar vuit mesos sense poder fer vida normal. El regidor a més es va dirigir als dos joves i els va copejar amb el màstil de la bandera fins que uns veïns van aconseguir retenir-lo i avisar a la policia.

Fonts del Partit Popular, formació per la qual López Mora es va presentar a les eleccions municipals del 2007 abans de crear la seva pròpia sigla, van explicar llavors que es tractava d'una persona polèmica que ja havia generat problemes en el consistori.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/judici_contra_un_regidor_que_va_atropellar_a_dos_joves_independentistes_101819.php