dimarts, 10 de juny del 2014

Rosell : Declarà el 22 de juliol

10/06/14 02:00 - barcelona - L'Esportiu

Cas Neymar. El jutge de l'Audencia Nacional Pablo Ruz ajorna fins a aquesta data la declaració de Sandro Rosell tal com va reclamar l'advocat de l'expresident del FC Barcelona



Sandro Rosell finalment haurà de declarar el 22 de juliol i no el dia 13 de juny tal i com estava previst Foto: AFP.


El jutge de l'Audiencia Nacional Pablo Ruz ha ajornat fins al 22 de juliol la citació de l'expresident del Barça Sandro Rosell com a imputat per un delicte fiscal i d'apropiació indeguda en el fitxatge de Neymar.

Rosell estava citat divendres que ve, però el jutge, que ha dictat una providència sobre això, ha decidit posposar la seva declaració a petició del seu advocat, Ignacio Ayala, que ha al·legat que té un judici en aquelles dates i que per acreditar-ho ha aportat un acte de l'Audiencia Provincial de Madrid en què s'assenyala aquesta vista oral.


L'ajornament de la declaració de Rossell ha provocat que s'hagi posposat també fins al 22 de juliol la compareixença del representant legal del club blaugrana, el seu director general Antonio Rossich, que haurà de respondre davant Ruz del delicte fiscal imputat al club per un presumpte frau de 9,1 milions d'euros.

També ha passat a aquell dia la presa de declaració com a testimoni d'Artur Amich, soci de la firma Deloitte i responsable dels informes d'auditoria del club del 30 de juny del 2012 i el 2013.

Darrera actualització ( Dimarts, 10 de juny del 2014 02:00 )