dimarts, 6 de maig del 2014

Alfonso Rojo torna a encendre les xarxes socials

06/05/2014

'Periodista Digital' publica una notícia on titlla de "pardilla" una noia que va ser enganyada pel seu xicot i va patir vexacions i abusos sexuals




La informació de 'Periodista Digital'


El periodista Alfonso Rojo ha tornat a encendre les xarxes socials. Si fa unes setmanes el periodista va indignar els usuaris de Twitter i Facebook després de titllar la portaveu de la PAH, Ada Colau, d’estar “massa grassoneta per la gana que es passa”; ahir el mitjà que dirigeix, ‘Periodista digital’, va publicar una notícia d’una noia de Barcelona a la que el seu xicot va enganyar i se la va endur a Rumania, on va ser sotmesa a abusos sexuals, vexacions i tractada en règim de semiesclavitud.

La polèmica es va encendre quan els usuaris de les xarxes socials van veure quin era el titular de la notícia publicada per ‘Periodista Digital’: “Un falso novio de postín camela a una pardilla en Barcelona y se la lleva de esclava a Rumanía”. A més, la notícia va ser publicada a la secció d’Oci i Cultura del diari.

Els usuaris de les xarxes socials es van indignar ahir per la qualificació de ‘pardilla’ i pel lloc on havia estat col·locada la notícia. La gran majoria de les crítiques anaven dirigides a Rojo, tot i que una estona després el mitjà va modificar el titular: “Un falso novio engaña a una mujer en Barcelona y se la lleva de esclava a Rumanía”.

Algunes de les crítiques que s'han pogut llegir al Twitter són:





http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/alfonso_rojo_torna_a_encendre_les_xarxes_socials_100452.php