dimecres, 2 d’abril del 2014

Descomptes en benzina pels socis d’entitats amenaçades per 'Manos Limpias'

02/04/2014

'Petrolis independents' fa una crida als catalans perquè s’associïn a l’ANC, Òmnium i el CCN


Nerea Rodríguez



'Petrolis independents'


Descomptes en benzina pels socis d’entitats amenaçades pel sindicat ultradretà ‘Manos Limpias’. Això és el que ofereix ‘Petrolis Independents’, la benzinera independentista de baix cost que el març passat obria les seves portes a l’Ametlla del Vallès. Ara ha anunciat que farà descomptes addicionals als catalans que acreditin que són socis de les tres entitats sobiranistes que el sindicat ultradretà Manos Límpias ha posat en el seu punt de mira: l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i el Cercle Català de Negocis.

Els fundadors de la companyia esperen que aquest descompte addicional contribueixi a esperonar els catalans perquè s’associïn a les tres entitats amenaçades. Per ‘Petrolis Independents’, “la societat civil és clau en el procés cap a la consecució d’un Estat propi i cal premiar la contribució al país que fan les persones que es comprometen amb aquestes entitats que poden acabar a la Fiscalia General de l’Estat”.

La companyia ha explicat en un comunicat que les persones que acreditin que són sòcies d’alguna d’aquestes tres entitats rebran una targeta de descompte, però que en cas de formar part de més d’una d’aquestes associacions els descomptes no seran acumulables.