dissabte, 8 de març del 2014

Nou incident amb un avió de la Força Àeria Espanyola

07/03/2014

El Falcon en el qual viatjava Mariano Rajoy ha hagut de tornar a l’aeroport de Dublín després d’enlairar-se


Nerea Rodríguez


Mariano Rajor
L'avió de la Força Aèria Espanyola que traslladava a Madrid des de Dublín al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha hagut de tornar aquesta tarda, per un problema tècnic, a l'aeroport dublinés, on ha aterrat amb normalitat. El problema tècnic que ha obligat a retornar l'avió Falcon se suma a altres incidents ocorreguts en els últims mesos amb aparells de la Força Aèria espanyola destinats al desplaçament de personalitats.

L'aeronau, del 45 grup de l'Exèrcit de l'Aire, amb base a Torrejón, ha sofert una incidència tècnica poc després de l'enlairament i els pilots han decidit tornar a la capital irlandesa. No és la primera vegada que un avió del 45 Grup de l'Exèrcit de l'Aire pateix una avaria, la més recent el passat 26 de gener, quan l'Airbus 310 en el qual el Príncep d'Astúries viatjava des de República Dominicana a Hondures va haver de tornar a l'aeroport de Santo Domingo, on havia fet una escala tècnica.

La incidència va obligar a enviar des d'Espanya a l'altre A-310 que posseeix la Força Aèria per al trasllat d'autoritats per tal que el príncep espayol pogués retornar, i deixant a Rajoy sense transport per poder viatjar a Roma a la cimera hispana-italiana. La mateixa aeronau en la qual el Príncep Felip viatjava des d'Hondures va ser la que el 25 de novembre va tenir una altra errada en un sensor, que va obligar a cancel·lar una visita oficial a Brasil de l'Hereu de la Corona espanyola. 



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/nou_incident_amb_un_avio_de_la_forca_Aeria_espanyola_99224.php