dilluns, 24 de març del 2014

Malaysia Airlines comunica als familiars dels passatgers que l'avió es va estavellar

Dilluns  24.03.2014  15:28

El primer ministre malaisi compareixeria aquesta tarda per dir que totes les proves indiquen que l'avió va caure al sud de l'oceà Índic







La companyia aèria Malaysia Airlines ha comunicat als familiars dels passatgers de l'avió que va desaparèixer el 8 de març passat que l'aeronau es va estavellar i que tots els que hi viatjaven són morts. En un missatge de mòbil, la companyia els ha dit que el primer ministre de Malàisia comunicaria avui que totes les proves indiquen que l'avió va caure al sud de l'oceà Índic.

A primera hora d'aquest matí un avió xinès que participa en les tasques de recerca ha vist, dos grans 'objectes sospitosos', grans i blancs, flotant al sud de l'oceà Índic. Aquests objectes són a la mateixa zona on ahir satèl·lits francesos i xinesos van detectar també possibles restes flotant. Fins ara s'havien pogut veure aquestes restes a través de radars, però aquesta és la primera vegada que es detecten a ull nu. Poques hores després, una avió australià ha vist dos objectes més, l'un de circular, de color verd o gris, i l'altre rectangular, de color taronja.

Cap d'aquests objectes no ha s'ha pogut vincular encara de manera ferma amb l'avió desaparegut, en el qual hi viatjaven 239 passatgers, però s'espera que en les pròximes hores diversos vaixells arribin a la zona per a poder avaluar directament les troballes. 'Podem dir que hi ha novetats, però cap de conloent', ha dit el primer ministre malaisià en funcions, Hishammuddin Hussein.

Vegeu la crònica que n'ha fet la CNN:






http://www.vilaweb.cat/noticia/4181140/20140324/malaysia-airlines-comunica-familiars-passatgers-lavio-estavellar.html