dilluns, 24 de març del 2014

L’aeroport de Barajas passarà a denominar-se Aeroport Adolfo Suárez

24/03/2014

El Ministeri de Foment, a proposta de Rajoy, aprova una ordre ministerial amb el canvi


Nerea Rodríguez

El Ministeri de Foment, a proposta del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha aprovat avui una ordre ministerial per la qual es modifica la denominació oficial de l'aeroport de Madrid-Barajas, que passarà a denominar-se d'ara endavant aeroport Adolfo Suárez, Madrid-Barajas.

En un comunicat, el Departament que dirigeix la ministra Ana Pastor ha confirmat el canvi de denominació per honrar "la seva memòria". "El president Adolfo Suárez ha exercit un paper fonamental en la història d'Espanya. La seva alçada moral i el seu sentit d'Estat han estat claus en l'èxit de la Transició espanyola i de la Democràcia. El seu treball va ser essencial per culminar un dels majors assoliments aconseguits per Espanya com a país: la Constitució Espanyola de 1978", afegeix la nota.

Per això i per honrar la seva memòria, "són obligades les expressions de reconeixement i respecte a la grandesa, l'esforç i al paper històric del primer president de la nostra democràcia". 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/l_aeroport_de_barajas_passara_a_denominar-se_aeroport_adolfo_suarez_99566.php


1 comentari :

Anònim ha dit...

Lluís companys: LOLíN