diumenge, 30 de març del 2014

És compren vots i no passa res

Diumenge, 30 de març de 2014 14:15 h

“La tupinada de Collboni” un demolidor article d’Antoni Lozano que explica amb toca claredat com es van manipular les #primariesBCN. Encara no ha dimitit Collboni?


Antoni Lozano,  doctor en Informàtica i professor titulat a la UPC, en un apunt al seu blog explica la seva experiència com a participant a les primàries i relata la manera d’actuar de l’aparell del PSC per afavorir Collboni. Lozano comença deixant les coses clares:  “Abans de dir el que he vist avui a la seu del Raval del PSC voldria deixar clar que mai, quan vaig viure a l’Índia, vaig sentir animadversió pels pakistanesos. I que ara, que visc a Ciutat Vella de Barcelona, baixo a comprar l’aigua, la cúrcuma i els picles de mango als pakis del meu carrer. No crec en els murs ni en els controls migratoris i crec, en canvi, en la unitat humana.” A partir d’aquí, el bloguer relata el joc brut de Collboni a les #primariesbcn, un testimoniatge demolidor. 





© @jordicalvis
 “He vist com es repartien paperetes preparades per votar el candidat Collboni”

Un relat demolidor de les primàries del PSC: “ avui he vist cues de pakistanesos a la seu socialista del carrer dels Àngels. Famílies, homes i dones, però sobretot força grups d’homes. He vist dos pakistanesos que li donaven a un tercer una papereta preparada per votar pel candidat Collboni. He vist com, veient que l’home no sabia escriure (en català o castellà, s’entén), li omplien la papereta amb les dades que demana el PSC per poder votar. He vist, mentre feia cua, amb pakistanesos davant meu i darrere meu, com un dels homes de la cua portava uns papers amb la foto de Jaume Collboni...”

Preocupació entre els interventors amb l’actitud dels interventors de Collboni


 Explica Antoni Lozano que  l’interventor de Collboni “s’ha adreçat amb familiaritat al grup de pakistanesos que estaven a punt d’entrar a la sala de votació i els ha donat les gràcies per venir. Per la manera en què s’hi ha adreçat, era evident que els coneixia i que havien parlat prèviament. Més tard, un cop dins de la sala, el mateix interventor es movia com peix a l’aigua, buscant formularis, bolígrafs i el que calgués perquè els pakistanesos entressin les dades. Els altres interventors, amb cara de preocupats.”

Un col·lectiu determinat interessat massivament per votar a les primàries del PSC!

Sospites clares segons descriu l’afectat en el seu bloc, “El que resulta sospitós és que un col·lectiu determinat com aquest estigui interessat massivament en les primàries del PSC i amb cares de transcendència, com si s’hi juguessin alguna cosa important...”

“Si votaven Collboni, s’accelerarien els tràmits per donar-los la nacionalitat”

Segueix dient l’article que “Segons deien, Jaume Collboni o els promotors de la seva campanya haurien escampat per les mesquites de Barcelona que, si el votaven, s’accelerarien els tràmits per donar-los la nacionalitat. Si jo sóc pakistanès, em donen un euro per votar (com també es diu que s’ha fet) i em prometen la nacionalitat, què puc perdre per acostar-me un dissabte a la tarda a una seu electoral?”

I encara no ha dimitit Collboni?


http://directe.cat/342424