dilluns, 24 de febrer del 2014

Zuckerberg, a Barcelona: “WhatsApp val més de 19.000 milions de dòlars”

24/02/2014

MOBILE WORLD CONGRESS

El fundador de Facebook la seva vàlua principal és el fet de tenir 1.000.000 milions d’usuaris

 

Albert Ribas




Marc Zuckerberg al Mobile World Congress. FOTO: EuropaPress



El fundador i conseller delegat de Facebook, Mark Zuckerberg, ha assegurat aquest dilluns des de Barcelona en la conferència que ha pronunciat al Mobile World Congress, que la companyia de missatgeria mòbil WhatsApp que Facebook va comprar la setmana passada val més dels 19.000 milions de dòlars que en va pagar.

Zuckerberg ha assegurat que “com a companyia per si sola ja val més de 19.000 milions” ja que , tot i que tingui pocs beneficis, el fet que tingui 1.000.000 milions d’usuaris la fa altament valuosa. “Hi ha molt pocs serveis que arribin a 1.000 milions de persones al món i això els fa increïblement valuosos”, ha fegit.

El conseller delegat de Facebook, que ha garantit que les dues companyies continuaran operant per separat i el servei seguirà sent el mateix, ha dedicat bona part de la seva conferència a proporcionar el seu projecte internet.org, una iniciativa que pretén facilitar l’accés a internet als milions de persones d’arreu del planeta que no tenen accés a la xarxa. Zuckerberg ha reconegut que la pobresa i l’endarreriment tecnològic que pateix una part de la humanitat són el principal obstacle per garantir l’accés universal a internet. “Vaig començar a Facebook amb aquesta idea: la de connectar algun dia a tothom”, ha sentenciat.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/zuckerberg_a_barcelona_whatsapp_val_mes_de_19.000_milions_de_dolars_98972.php