dissabte, 8 de febrer del 2014

Resposta a la guàrdia civil a la xarxa: #GuardiaCivilTincEstelada

Dissabte  08.02.2014  19:05

Una parella d'agents prenia nota avui a Sant Celoni dels balcons amb estelada



Foto: @MikyMorph
Una parella d'agents de la guàrdia civil ha entrat avui a migdia a la plaça de la Vila de Sant Celoni i, enmig de la gentada que anava amunt i avall, han anat assenyalant els edificis i balcons on hi ha penjades estelades i han anat prenent nota. Així ho han denunciat a la xarxa i a VilaWeb diversos veïns del municipi. La reacció a Twitter ha estat immediata, i centenars d'usuaris han respost a l'acció dels agents amb aquesta etiqueta: #GuardiaCivilTincEstelada






   


 
Aquest és el relat que ha fet a VilaWeb un dels veïns que ha presenciat l'escena: 'Han entrat dos guàrdies civils a la plaça de la Vila, i s'han posat davant de tothom, mirant els diferents edificis i aixecant els dits, comptant les estelades i prenent nota a una llibreta.'

Aquest veí se'ls ha apropat i els ha fet fotos amb el mòbil; els agents s'han atansat a ell i li han demanat que s'identifiqués, però en aquell moment ell no dui al damunt el carnet d'identitat, de tal manera que l'han dut fins a la comissaria de la policia local. Allà l'han reconegut de seguida i li han dit a la parella de la guàrdia civil qui era. Aquest veí ha remarcat l'estupefacció pel fet que dos agents de la guàrdia civil, en ple migdia d'un dissabte, amb el tràfec de gent que hi havia a la plaça, s'hagin dedicat a assenyalar i a prendre nota de qui té una estelada al balcó.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4172115/20140208/resposta-guardia-civil-xarxa-guardiaciviltincestelada.html

3 comentaris :

Hans Móller ha dit...

No tenen atribucions només que en qüestió de permís d'armes i de fronteres. A Sant Celoni no hi ha frontera, i l'estelada és un arma. Alerta amb aquestes cosetes, perquè hi ha qui en pot treure punta.

encarna ha dit...

desde quan la estelada es una arma ? no escomensem a donar atribucións allá a on no hia . A sant Celoni com a la resta de Catalunya no hian fronteras pero hian ordres municipals per la comarca tan per la part del ajuntament com de la generalitat de Catalunya i podria ser que aldú se l'hi ha pasas la má amb certes metodes . Ho sabrem molt aviat . El que es clar es que no es normal amb una democracia passi aixo ¡¡ Hans Móller a que es pot treura la punta ?

Maik ha dit...

El que haurien de contar son les banderes "rojigualdes" dels pollastres, doncs aquestes son "anticonstitucionals", la estelada no ho és (com a molt és "aconstitucional", que no és el mateix)