dilluns, 17 de febrer del 2014

La gran patronal descarta implicar-se en el procés sobiranista

17/02/2014

EMPRESA

La CEOE i Foment del Treball demanen diàleg als partits per "garantir l'estabilitat que necessita l'empresariat"


 Lluís Goñalons


Les patronals CEOE i Foment del Treball representades pels seus presidents Joan Rosell i Joaquim Gay de Montellà, respectivament, han descartat avui implicar-se en el procés sobiranista català. És la resposta negativa a la petició que va formular la setmana passada el president de la Generalitat, Artur Mas.

En un acte a la seu de Foment del Treball, el president d'aquesta patronal i el de l'espanyola CEOE han insistit en la seva petició de diàleg als partits per garantir l'estabilitat que necessita l'empresariat. També han subratllat que l'objectiu de les empreses és crear riquesa i llocs de treball i que aquest continuarà sent el seu camí, al marge del debat polític.

No és la primera vegada que Joan Rosell s'espolsa les responsabilitats polítiques al·legant la seva naturalesa d'empresari. Tot i això, sí que ha expressat en diverses ocasions la seva posició envers el procés: "Molts empresaris diem que millor junts" o "La independència seria una destrossa de les relacions humanes amb Espanya", són algunes declaracions de Rosell que l'han arrenglerat contra la independència.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/la_gran_patronal_descarta_implicar-se_en_el_proces_sobiranista_98816.php