dijous, 30 de gener del 2014

Nou fiasco a la capital d’Espanya

Dijous, 30 de gener de 2014 10:05 h

Carbasses a Madrid dels organitzadors de Rock in Rio després del gerro d’aigua freda dels Jocs Olímpics i Eurovegas, perquè la situació actual “no és propìcia”. la recuperació econòmica de Rajoy no convenç el festival.


Avui deia Jordi Barbeta a RAC1 que a Catalunya es viu amb més optimisme la recuperació econòmica que a Espanya i apuntava a que una de les diferències importants és que hi ha il·lusió cara el 2015 pel procés sobiranista. A Espanya per molt que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, es passegi pel món cantant les suposades glòries de la recuperació econòmica, el cert és que la Marca Espanya i la de la seva capital, Madrid, passen per hores molt baixes, fins el punt que el festival Rock in Rio ha decidit posposar l'esdeveniment previst a la capital espanyola, per on passaven 600.000 persones,  perquè la situació actual "no és propícia " per a la seva organització en "tot el seu esplendor".

Ara no es dóna la situació propícia

El festival sí que se celebrarà a Lisboa, Brasil i Las Vegas el 2015. Tant Madrid , com Buenos Aires, perden la convocatòria de 2014, que tradicionalment se celebra cada dos anys i que, de moment, queda en suspens. "La situació actual fa complicada l'organització del festival si es vol complir amb les característiques que fan de Rock in Rio un gran esdeveniment de música, oci i entreteniment sense referents en el món"  va argumentar l’empresa, en anunciar la supressió del festival a Madrid i Buenos Aires aquest 2014. Segons la organització la conjuntura econòmica obliga l'empresa a "retardar la seva celebració fins que es puguin donar els estàndards de qualitat que marca el festival i sentint-ho molt es posposa la propera edició”.