dimarts, 21 de gener del 2014

Losantos: "El culte, a Catalunya, és a la nació catalana, i així els hi va"

21/01/2014

El periodista assegura que a Barcelona "ningú va a missa, el que diu molt dels mossens separatistes"

 

Nerea Rodríguez


Federico Jiménez Losantos
El periodista Ferderico Jiménez Losantos va criticar ahir que a Catalunya “el culte és al separatisme català, a la nació catalana i a la subvenció de Pujol, Mas, Montilla o qui sigui, i així els hi va”. Ho va dir en referència a les declaracions que va fer fa un temps el cardenal de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, assegurant que el Reial Madrid havia gastat massa diners en el fitxatge de Cristiano Ronaldo.

Losantos va carregar des d'Es Radio contra Sistach assegurant que a Barcelona, i a Catalunya, “no va ningú a missa”, el que diu molt dels “mossens separatistes”. “Fins i tot la Sagrada Família està tancada”, va afegir.

Alhora, el periodista va opinar sobre la intenció del PP de fer actes conjunts amb el PSOE per intentar frenar el procés sobiranista: “En comptes d’oferir actes conjunts per frenar el separatisme a C’s, li ofereix al PSOE i al PSC, que no se sap el que és”. “Aquesta és l’estratègia de Mariano, el llest. Si fos un babau no sé què passaria”, va concloure.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/losantos_el_culte_a_catalunya_es_a_la_nacio_catalana_i_aixi_els_hi_va_98245.php