dimarts, 14 de gener del 2014

El PPC ha fet perdre "temps i diners a tothom", diu Homs

Dimarts, 14 de gener de 2014 15:55 h

El govern considera que el PPC ha confós la legalitat amb el seu rebuig als comptes de la Generalitat tal com demostren els dictàmens del Consell de Garanties estatutàries


 (ACN).- El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha considera que els dictamens del Consell de Garanties Estatutàries sobre la llei de pressupostos i d'acompanyament demostren que el PPC ha fet perdre "temps i diners a tothom". En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, Homs ha afirmat que en el cas de la llei de pressupostos l'aval és claríssim i ha assenyalat que el Consell Executiu fa observacions de "caràcter tècnic" sobre la taxa relacionada amb les reclamacions de consum". "Ens suggereixen que ho desenvolupem en el Codi de Consum", ha explicat. "Si algú té ganes de presentar això com una gran qüestió és posar en evidència el seu propi fracàs", ha conclòs. 

Homs ha contraposat l'actitud del PPC amb la d'altres grups parlamentaris que estan en contra dels pressupostos pel 2014 però, segons Homs, no han confós la legalitat amb el seu rebuig als comptes. "El PP ens ha fet perdre el temps a tothom", ha reiterat.









http://www.directe.cat/noticia/330690/el-ppc-ha-fet-perdre-temps-i-diners-a-tothom-diu-homs