divendres, 13 de desembre del 2013

Espanya no és creïble: Eurovegas diu adéu

Divendres, 13 de desembre de 2013 11:45 h

La agència Bloomberg cita una font pròxima a Las Vegas Sands que assegura que el grup renuncia a una inversió de 35.000 milions de dòlars a Espanya


Las Vegas Sands, que impulsava el projecte d’Eurovegas, hauria comunicat al Govern espanyol que renuncia al macroprojecte d’oci i joc. Mentre els sectors contraris a la independència de Catalunya insisteixen en que el procés independentista allunya les inversions de Catalunya s’hauran d’empassar les paraules. El cert és que segons dades publicades pel mateix ministeri d'Economia, la inversió estrangera a Catalunya s’ha disparat en el primer semestre de l'any i  ha rebut un total de 1.666 milions d'euros en inversions, mentre que de mitjana la inversió a Espanya ha baixat un 0,2%.

Jaime Malet fa el ridícul, augura la fugida d’empreses americanes de Catalunya i d’on marxen les inversions americanes és de Madrid.


El president de la cambra de Comerç dels Estats Units a Espanya, Jaime Malet,  afirmava fa un mes que "una Catalunya independent perdria les empreses i les inversions nord-americanes", l’afirmació va ser recollida per tots els diaris Espanyolistes amb alegria. Els arguments de Malet, vinculat al PP i a la  FAES, plens d’incongruències i sense aportat dades queden ara en evidència.