dimecres, 27 de novembre del 2013

Sánchez Camacho insulta la intel•ligència dels catalans

Dimecres, 27 de novembre de 2013 13:20 h

La popular afirma que el govern d'Espanya ha evitat la destrucció de 180.000 llocs de treball a Catalunya i parla de "persecució" de 13TV i Intereconomía TV per part de la Generalitat


La presidenta del PP ha assegurat que el pla de proveïdors del govern espanyol ha implicat el pagament de 933.000 factures de petites i mitjanes empreses que "s'haurien vist abocades al tancament si no hagués estat per una gestió responsable i seriosa del govern d'Espanya davant la incompetència d'Artur Mas". Segons la líder del PPC, el president de la Generalitat "es dedica a viatjar i a buscar inspiracions" quan "l'única inspiració que necessita Catalunya és la de la convivència i la d'un govern responsable i sensat, que és el que no tenim en aquests moments".


"Censura i la caça de bruixes" del Govern i del CAC contra 13TV i Intereconomía TV

La líder popular ha reivindicat la llibertat d'expressió i ha retret al Govern que "censuri" i "persegueixi" mitjans que aposten per la unitat d'Espanya. "Vull recordar al Govern que no es pot realitzar una censura de la premsa, i que els mitjans que impulsen la llibertat d'expressió i la idea de la vertebració i la cohesió d'Espanya no tenen per què patir una caça de bruixes i una persecució", ha dit des del Senat.


Sánchez Camacho erra en el diagnòstic i en el remei

Diu que els catalans estan "cansats i farts" de la "història interminable de la consulta independentista amb l’argument que els partits catalans estan reproduint el clima de divisió que va marcar la redacció de l'Estatut perquè "estan dividits i enfrontats" i "demostren que no hi ha ni hi pot haver cap procés independentista" i que el que cal és la "recuperació de la convivència i un procés d'integració".


http://directe.cat/325863