dilluns, 4 de novembre del 2013

Guerra oberta entre Camacho i Rivera

04/11/2013

Dret a Decidir

El líder de Ciutadans es queixa que Rajoy no el vol rebre i la cap de files del PPC l'acusa de creure's "un líder nacional"


Albert Ribas


Albert Rivera (C's) i Alícia Sánchez Camacho (PP).
Els dos caps visibles de l’unionisme català- la líder del PPC, Alícia Sánchez i el cap de files de Ciutadans, Albert Rivera- viuen des d’avui una guerra oberta entre ells. La polèmica ha esclatat després que Camacho hagi acusat Rivera de creure’s un “líder nacional” i de tenir “més interès en el seu projecte a Madrid”. Les paraules de la popular han arribat després que Rivera hagi lamentat que el president espanyol, Mariano Rajoy, no s’hagi volgut reunir amb ell per tractar un front unionista a Catalunya.

El líder de Ciutadans havia assegurat una estona abans, després que Rajoy rebutgés la seva oferta mitjançant una carta, tenir “la sensació que a Rajoy li fa nosa arribar a acords amb Ciutadans” i que prefereix “continuar acontentant Artur Mas, que fins fa poc ha estat el seu soci”. Una reacció que no ha agradat gens a Camacho, que li ha recomanat “menys personalismes i més humilitat i responsabilitat”.

L’atac de Camacho no ha acabat aquí, ja que la cap de files del PPC ha assegurat que Rivera “ha menyspreat als votants del PPC. Sorprèn que doni per trencat el diàleg amb el PP perquè no té aquesta reunió quan aquests votants treballen dia a dia per garantir la convivència”. La popular també ha utilitzat el president de la Generalitat per atacar Rivera, amb el qual l’ha comparat: “No em pensava que Rivera es pogués assemblar tant a Artur Mas, ignorant els milers de votants del PPC”.

Finalment Camacho li ha volgut recordar a Rivera que el seu partit va plantejar la possibilitat d’una unió dels partits “constitucionalistes” en una plataforma a nivell català. I és que segons la popular, el que ha fet avui el número u de ciutadans és agafar “el camí equivocat”.