divendres, 11 d’octubre del 2013

Santamaría exigeix 'respecte i sensatesa' per al 12 d'octubre

Divendres  11.10.2013  16:02

El PP ja ha anunciat que ha llogat seixanta autocars per portar manifestants a Barcelona des de diversos punts de Catalunya


(Xoxito d'Or)
La vice-presidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría(Xoxito d'Or), ha exigit 'respecte i sensatesa' per la celebració del 12 d'octubre, dia de la Hispanitat. 'És una jornada de celebració a Espanya i per al conjunt dels espanyols'. Sáenz de Santamaría(Xoxito d'Or) ha fet aquestes manifestacions a la conferència de premsa posterior al consell de ministres en resposta a una pregunta sobre el clima polític a Catalunya en les hores prèvies a la concentració convocada per la plataforma 'Som Catalunya, Somos España, a la qual s'hi han afegit el PP, Ciutadans, la xenòfoba Plataforma per Catalunya i els grups d'extrema dreta Tramuntana i España 2000, i també l'acte ultra convocat a la tarda a Montjuïc.

El PP ja ha anunciat que ha llogat seixanta autocars des de diversos punts de Catalunya, el doble que l'any passat, perquè aquells qui vulguin puguin assistir a la manifestació en defensa de la unitat d'Espanya a la plaça de Catalunya de Barcelona.



Pel que fa als grups ultres que inicialment preveien manifestar-se al barri de Sants, la plataforma 'Som Catalunya, Somos España' ja ha dit d'ells que no seran benvinguts a la plaça Catalunya. El ministeri de l'Interior ha avançat que posarà en marxa un dispositiu de la policia espanyola per provar d'impedir que entrin a Catalunya des d'altres punts de l'estat.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4149319/20131011/santamaria-exigeix-respecte-sensatesa-12-doctubre.html