dissabte, 26 d’octubre del 2013

Rivera presenta Movimiento Ciudadano a Madrid

"Canviarem les coses, i ho farem per les bones, o a les urnes", assegura el president de Ciutadans


| Actualitzat el 26/10/2013 a les 20:03h

El president de C's, Albert Rivera, ha presentat aquest dissabte en un multitudinari acte celebrat al Teatre Goya de Madrid 'Movimiento Ciudadano', plataforma que no es descarta que més endavant esdevingui partit polític. La defensa de la "llibertat a tota Espanya" és un dels principis d'aquest corrent que també vol aconseguir que es canviï la Llei de finançament de partits i reformar l'administració pública entre d'altres. "És un moviment ciutadà que, com que no es conforma i no es resigna, té clar que canviarem la coses; i ho farem per les bones, o a les urnes", ha manifestat el líder de C's en la seva intervenció. Està previst que aquesta plataforma es presenti a Barcelona el pròxim 23 de novembre.
 
El líder de Ciutadans ha assenyalat que "l'enemic d'Espanya és l'immobilisme" i ha acusat PP i PSOE de motivar aquesta manca de dinamisme perquè "ja els va bé allargar aquesta decadència perquè així viuen bé". Referint-se als qui defensen el procés sobiranista, Albert Rivera ha indicat que "altres volen trencar Espanya aprofitant la crisis econòmica, política, ètica i territorial". "I altres, els ciutadans, volem arreglar el nostre país", ha constatat.
 
En la presentació han assistit personalitats com Antonio Asunción, ministre de l'Interior entre els anys 1993 i 1994, en la darrera legislatura on va presidir el govern espanyol el socialista Felipe González. També han estat presents escriptors com Fernando Sánchez Dragó i Félix de Azúa, periodistes com Isabel San Sebastián, Albert Castillón, Alfonso Rojo i l'exportaveu dels controladors aeris durant la vaga de finals del 2010, César Cabo; l'advocat Javier Nart o l'empresari i president Club de Futbol L'Hospitalet, Miguel García, entre d'altres.
 
L'organització xifra en unes 30.000 les adhesions que s'han fet fins ara al "compromís" de la plataforma, que està previst que es presenti a Barcelona el 23 de novembre i el 14 de desembre a València.
 
 

1 comentari :

Anònim ha dit...

xixarel.lo pretenciós
cúanto más alto subas, más estrepitosa será la caída: lolín