dijous, 10 d’octubre del 2013

Pla per impedir l’arribada d’ultres a Catalunya

10/10/2013

12-O

Mossos d'Esquadra i Policia espanyola s'arrengleren per impedir l'entrada de grups violents a les manifestacions del 12 d'octubre


Lluís Goñalons


El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz
La Policia espanyola fixarà controls per barrar l’entrada a Catalunya de manifestants d'extrema dreta. Es privarà l'accés a tots aquells que se sospiti que poden provocar aldarulls o incidents violents en els actes convocats a Barcelona aquest dissabte 12 d'octubre en motiu de la festa de la Hispanitat.

Així ho ha apuntat el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, a 'Rac1', on ha reconegut que comparteix "preocupació" amb el Ministeri i el Departament espanyol d'Interior sobre els possibles incidents que es puguin produir arran de les informacions que apunten que ultres procedents de l'Estat espanyol estan noliejant autocars per desplaçar manifestants a la capital catalana.

El conseller ha ressaltat també que a ningú no li interessa “una imatge de violència no interessa a ningú”. En aquesta línia discorreran les actuacions de la policia catalana, els Mossos d’Esquadra. Espadaler ha assegurat que estaran a l’aguaït per si han d’aïllar grups violents que distorsionin les manifestacions.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/pla_per_impedir_l_arribada_d_ultres_a_catalunya_96421.php