dijous, 3 d’octubre del 2013

La ultradreta vindrà en autocar

03/10/2013 18:03h.

El preu del viatge des de Madrid a Barcelona és de 30 euros



Una imatge de la promoció




La coordinadora ultra La España en marcha, responsable de la concentració del 12-O a Montjuïc (Barcelona), organitza viatges en autocar des de Madrid a Barcelona per aquell acte al preu de 30 euros, un terç del cost habitual si es viatja en una línia regular.


Diferents portals ultres, com el del partit Democracia Nacional, alguns membres del qual van participar en l'atac a la seu de la Generalitat a Madrid el passat 11 de setembre, ofereixen aquesta opció low cost.

"Les organitzacions que formen La España en marcha fletaran autobusos des de Madrid per a tot aquell que vulgui acompanyar-nos a Barcelona pugui fer-ho a un preu més que assequible", han assenyalat al seu web.

En un altre site, el de Bazar Patria, hi ha un cartell promocional del viatge en el qual s'indica que el preu d'anada i tornada és de "30 euros, IVA inclòs". En aquest sentit, un viatge en autobús entre Madrid i Barcelona, d'anada i tornada, en un servei de línia regular, val uns 90 euros, amb l'assegurança i les despeses de gestió.