dimecres, 9 d’octubre del 2013

Interior prohibeix la manifestació espanyolista de Sants el 12 d'Octubre

09/10/2013

12 d'octubre

Espadaler comunica als ultres que només permetrà l'acte habitual des del 1983, aïllat a Montjuïc. Sí que autoritza la concentració de plaça Catalunya


Lluís Bou


Els agressors d'extrema dreta en el moment d'irrompre a la delegació de la Generalitat a Madrid
El conseller de l'Interior, Ramon Espadaler, ha comunicat avui la prohibició de la manifestació espanyolista que diversos grup ultres pretenien celebrar el 12 d'Octubre al barri de Sants de Barcelona, amb l'objectiu de prevenir incidents. Els ultres, entre ells Democracia Nacional, volien fer una marxa des de la plaça de Sants fins a la plaça Espanya.

Espadaler ha anunciat davant el ple del Parlament, que sí que ha autoritzat els actes espanyolistes de cada any aïllats a Montjuïc, que inclouen una marxa des de la plaça Espanya fins a la plaça Sant Jordi, que no passa per carrers habitats. "Fem una frontera fina per assegurar l'ordre públic, i el dret fonamental de manifestació", ha precisat el conseller al diputat de la CUP David Fernàndez, al Parlament.

La conselleria també ha autoritzat la manifestació espanyolista de plaça Catalunya, a la qual donen suport el PP i Ciutadans.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/interior_prohibeix_la_manifestacio_espanyolista_de_sants_per_prevenir_incidents_96396.php