dissabte, 12 d’octubre del 2013

Escassa assistència en la manifestació feixista a Montjuïc (Video)

Dissabte  12.10.2013  11:52

Entre els manifestants, un dels assaltants a Blanquerna, Pedro Chaparro  



(Foto: @bcr_)

Poc més d'un centenar d'individus convocadet per la plataforma d'extrema dreta España en Marcha s'ha concentrat a la plaça d'Espanya de Barcelona per anar cap a la plaça de Sant Jordi de Montjuïc amb motiu del 12-O. Exhibint símbols i banderes franquistes i cridant consignes com 'Catalanitat, espanyolitat', 'Aquesta és la nostra terra i s'ha de defensar' o 'Que no ens enganyin, Catalunya és Espanya', també portaveu una pancarta on s'hi llegia 'No demanarem perdó per la nostra història'. 






Un dels atacants a Blanquerna, rebut com un heroi
Entre els manifestants hi havia Pedro Chaparro i Paula Mijares, detinguts per haver participat en l'atac feixista a la llibreria Blanquerna de Madrid durant la commemoració de l'Onze de Setembre a la delegació del govern català. Chaparro ha dit que no tenia res més a dir sobre aquells fets, que tot era 'mentida' i que 'no hi va haver cap agressió'.

Pocs minuts després de les dotze del migdia han arribat els tres autobusos que esperaven els concentrats i un centenar de persones més s'han afegit a la mobilització. El grup ha desplegat una pancarta on s'hi podia llegir 'Cap espanyol serà estranger a Catalunya' enmig d'una forta presència poicíaca.

Un dels assaltants a la Blanquerna, a la concentració.



http://www.vilaweb.cat/noticia/4149434/20131012/assaltants-blanquerna-pedro-chaparro-concentracio-ultra.html