dilluns, 7 d’octubre del 2013

Convocatòria per pintar la 'rojigualda' sobre el mural independentista de Cardedeu

Unes 60 persones confirmen a través de Facebook la seva assistència pel proper divendres a la tarda


| Actualitzat el 07/10/2013 a les 18:15h


Desenes de persones repintant el mur, fa unes setmanes. Foto: Jordi Asturgó


Un esdeveniment creat a la xarxa social Facebook aquest dilluns a la matinada fa una crida a pintar la bandera espanyola sobre el mural independentista que hi ha a l'entrada de Cardedeu. La trobada està prevista per aquest divendres 11 d'octubre a les cinc de la tarda, és a dir, un dia abans de la dia de la Hispanitat. A mitja tarda d'aquest dilluns, unes 60 persones, de les 1.300 que hi estaven convidades, ja havien confirmat la seva assistència.
 
"11 de octubre a las 17:00 horas muro separatista en la entrada de Cardedeu. Pintado Bandera Española". Aquest és el text de l'esdeveniment creat per Carlos Fuster Cerezo, que, segons el seu perfil a la xarxa social, viu a Màlaga. Entre les fotografies de Fuster s'hi pot trobar un míting del líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, i moltes banderes espanyoles.

El mural va ser esborrat per l'Ajuntament a mitjans d'aquest mes d'agost, en plena Festa Major. Però a principis de setembre uns 300 veïns van tornar a pintar-lo. El consistori no té previst esborrar-lo de nou.


http://www.naciodigital.cat/naciogranollers/noticia/17894/convocatoria/pintar/rojigualda/sobre/mural/independentista/cardedeu