divendres, 11 d’octubre del 2013

Comença el #12OFatxa

Divendres, 11 d'octubre de 2013 05:00 h

Davant el fracàs de les convocatòries unionistes d’aquest cap de setmana, PP i C’s i amb alguna ajuda de l’actual PSC, volen escalfar l’ambient per amagar el seu propi fracàs


Les dades, els fets, les enquestes ho diuen clar i alt, una majoria del país, set de cada deu catalans, volen poder votar sí o no a la independència, els primers que ho saben són els dirigents del PP, C’s i del PSC que no volen de cap de les maneres la celebració d’un referèndum, saben que el sí guanya i busquen desesperadament motius per intentar rebentar tot el procés democràtic i participatiu endegat. Per això aquest #12OFatxa és un darrer intent per aturar el procés, saben que la mobilització serà un fracàs, i per aquest motiu han volgut reunir a Barcelona el bo i millor de l’unionisme per contrarestar la mobilització de l’11s2013.  

Seguiment especial del festival #12OFatxa via twitter del directe!cat

Per tal de fer un seguiment d’aquest “akelarre” unionista hem activat amb els hastags #12OFatxa i #mitjadiadacatalana un twitter  a la portada del diari duran tot el cap de setmana, on podreu explicar les vostres sensacions i penjar fotografies. Hi sou tots convidats.

Convertir Barcelona i Tarragona en un escenari de divisió del poble català i de prepotència espanyola

És l’eina que ha unit els feixistes, els unionistes i les entitats que volen una Catalunya dins d’Espanya, i saben que l’única manera de derrotar els independentistes és evitar el dret a decidir, i aquest cap de setmana volen mostrar una Catalunya intransigent mitjançant la provocació, i avui en el Parlament de Catalunya han començat les provocacions de l’inefable Jordi Cañas.

Feixisme “Marca España”

Els feixistes espanyols que arribaran a Barcelona per “reconquerir-la”  ja tenen l’ordre del dia fet:  primer la caça de catalans, després nit porno i per últim beatificacions.