dijous, 10 d’octubre del 2013

Carbonell: "13TV és un dels principals instruments de difusió de la catalanofòbia"

10/10/2013

Catalanofòbia

Un grup d’intel·lectuals catòlics envia una carta a la Conferència Episcopal espanyola queixant-se per la programació i els continguts del canal propietat de l’Església


Nerea Rodríguez


El president de la Fundació Joan Maragall, Josep Maria Carbonell
Un grup d’intel·lectuals catòlics ha enviat una carta a la Conferència Episcopal espanyola queixant-se per la programació i els continguts del canal 13TV, propietat de l’Església. El president de la Fundació Joan Maragall, el socialista Josep Maria Carbonell, signant de la carta, s’ha queixat avui que el canal dels bisbes “s’ha convertit en un dels principals instruments de difusió de la catalanofòbia a l’Estat espanyol”.

Durant una intervenció al programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Carbonell ha explicat també que “hem demanat a la cúpula de l’església, propietària de 13TV,que canviï els continguts d'aquesta cadena”. En aquest sentit, ha denunciat que “és incomprensible que l’Església pugui ser responsable de programes com els que fa 13TV”.

El també degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna ha revelat que “sabem que hi ha molts bisbes catalans que estan molt preocupats pels continguts que emet 13TV”, motiu pel qual ha criticat que “és incomprensible que l’església espanyola avali els continguts de violència verbal i enfrontament que promou 13TV”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/carbonell_13tv_es_un_dels_principals_instruments_de_difusio_de_la_catalanofobia_a_l_estat_96416.php