divendres, 13 de setembre del 2013

Terribas desemmascara Camacho

Divendres, 13 de setembre de 2013 13:55 h

Posa en directe les declaracions que Sánchez Camacho va fer durant la Diada a Intereconomia tot “escalfant” l’ambient de la caverna 

A l’entrevista d’aquest matí a Catalunya Ràdio, Mónica Terribas ha posat en evidència Sánchez Camacho quan en directe li ha posat el tall de veu de les seves declaracions durant la Diada a Intereconomia, on la popular va valorar com creia ella que acabaria el conflicte amb Espanya. “Doncs desgraciadament, crec que cada vegada més s’està complint més el guió escrit. Això desembocarà en un estat propi” deia, tot assegurant que la consulta no es faria perquè és il·legal, i que després d’unes plebiscitàries vindria la DUI i la constitució catalana i la creació d’un estat propi. Després d’escoltar el tall ha negat que ella pensi que això succeeixi,  tot demostrat en directe la seva habilitat per falsejar, fins i tot, les seves pròpies paraules.   

Jo no vull escollir

Terribas ha reclamat a Camacho que si tant clar té el full de ruta, el que toca és la consulta, però la popular ha dit que ella no vol escollir, i que no la poden obligar a escollir entre el pare i la mare o el fill.
 
Qui comença la divisió sinó vostè renunciant a ser a la Diada?

Terribas li ha fet al pregunta després d'explicar que Camacho es va quedar a casa i al matí va ser a un acte a la plaça Reial, això no és donar  la imatge de portes enfora d’una divisió irreal? li ha demanat Terribas. Camacho ha assegurat que  el partit va demanar valentia i que no fóssim còmplices d’uns actes que no representen la realitat.
 
Víctimisme i por per combatre el civisme

Camacho ha explicat que no va poder sortir de casa perquè a la Diada de l’any passat ja va veure l’odi als ulls d’un pare amb un nen que la va amenaçar de mort a la Ciutadella, i que enguany no va voler sortir de casa perquè viu al centre de la ciutat i estava tot “ple i rodejat de senyeres”. Terribas li ha recordat que no es va produir ni un sol incident destacable durant la Diada.