dimecres, 11 de setembre del 2013

López Tena, retingut per la guàrdia civil a Vinaròs

Dimecres  11.09.2013  17:45

Després de reclamar de fer la cadena pel carril central · La guàrdia civil intimida els participants del ramal valencià de la Via Catalana

 


L'ex-diputat de Solidaritat, Alfons López Tena, ha estat retingut per la guàrdia civil a Vinaròs. La presència dels agents ha estat nombrosa i intimidatòria en aquest ramal valencià de la Via Catalana. Desenes de participants s'han assegut a terra per impedir que el furgó on era retingut López Tena pogués sortir. Això ha fet que sortissin els antidisturbis i formessin per carregar. 

Finalment, no ho han fet. Diversos participants han negociat amb els agents, que han dit que havien d'endur-se López Tena a comissaria per identificar-lo. Han arribat a l'acord que els acompanyarien dues persones, Toni Gisbert, d'ACPV i la diputada de la CUP Isabel Vallet, per assegurar-se'n que no el detindrien un cop identificat.

Segons la Directa, Tena ha estat retingut després de demanar que la Via es fes pels carrils centrals de la carretera que va d'Alcanar a Vinaròs. La cadena s'ha fet pel lateral de la carretera, i envoltada de guàrdia civil.