dimarts, 10 de setembre del 2013

La Fundació Nous Catalans ha incentivat la participació de persones immigrades a la #ViaCatalana

Dimarts, 10 de setembre de 2013 19:15 h

L'Àmbit d'Immigració de Convergència Democràtica de Catalunya, la Fundació Nous Catalans, hem programat 30 punts de concentració de persones immigrades al llarg de tota la Via Catalana cap a la Independència.


Uns 10 són a l'àrea metropolitana.  Al tram 762 (Paral·lel, 96 de Barcelona) han convocat dones d'origen de la India, i les acompanyarà el Director General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, Xavier Bosch. Al Tram 420 Badalona (Pont del Petroli) convoquen els principals dirigents de la religió Sikh. Tram 737 (Plaça Catedral de Barcelona) convoquen entitats de catalans d'origen paquistanès. Tram 760 (Pl. Espanya de Barcelona) convoquen entitats culturals equatorianes. Tram 411 (L'Hospitalet) convoquen catalans d'origen indi de religió sikh i entitats de Santa Cruz de la Sierra. Segons la Fundació Nous Catalans, moltes altres persones immigrades a títol individual s'han apuntat a la Via Catalana pel seu compte. Des de la Fundació Nous Catalans hem coordinat aquesta trentena de punts per tal facilitar la participació de grups més nombrosos. 
 
El secretari d’immigració de CDC, Àngel Colom i el sotsdirector de la Fundació Nous Catalans, Èric Bertran, seran a un dels trams que va costar d’emplenar, el tram 681 a l’Alt Empordà. 






http://directe.cat/315977