diumenge, 15 de setembre del 2013

Incapaços de posar un semàfor vermell a la #cartaRajoyfail

Diumenge, 15 de setembre de 2013 16:15 h


Tant La Vanguardia com El Periódico incapaços de denunciar la pressa de pèl de la carta de Rajoy a Mas, dos mesos per escriure un insult a la majoria de catalans


Els dos grans diaris de casa nostra han demostrat avui que de cap de les maneres volen la celebració d’un referèndum, saben que guanya el sí i no volen que això passi. Això sí, la pela és la pela i per tal de guanyar uns dinerons venen el DVD del concert de la llibertat, un llibre amb fotografies de la #viacatalana, una senyera a preu d’or o el que faci falta i al capdamunt reben molts diners en subvencions de la Generalitat, molt més que tota la resta de mitjans del país per anar a favor de l’Espanya de Rajoy i Rubalcaba, que un dia i un altre ens segueixen espoliant sense miraments.  La Vanguardia i El Periódico mateix titular: “Rajoy ofereix diàleg”.  


El mateix titular a La Vanguardia i El Periódcio, un diàleg inexistent
Una resposta interessant segons José Antich!

Tenen tantes ganes d’acabar amb el procés pel dret a decidir, que del no a tot de Rajoy en diuen una resposta interessant, més encara en Jordi Barbeta diu “Rajoy sorprèn: no diu no a tot” el món al reves per en Barbeta que a dins de l’article ni ell s’ho creu, però les ordres del Grup Godó són d’obligat compliment, pel grup Godó, del no a tot de Rajoy se’n diu diàleg. Estan desesperats per la manca de reacció de Madrid i més encara desprès de comprovar com la independència és majoritària i sobretot transversal de baix a dalt.

El Periódico es felicita que Rajoy ofereixi diàleg, però ho fa en perfil baix

Ni ells mateixos és creuen la carta de Rajoy, però tenen por a posar un semàfor vermell al no de Rajoy a tot, intentant salvar desesperadament el diàleg, donen valor  a la carta a allò que no diu, “una resposta interessant” segons la seva articulista, Rosa Paz i aleshores posen en boca del govern que aquest hi veu una porta oberta!. En la línea del diari del Grup Godó tenen por al dret a decidir, saben que el sí es guanyador i per tant no es pot votar, com a molt amb una pregunta confusa, mai una pregunta clara.