dimarts, 3 de setembre del 2013

FreeCatalonia envia una samarreta amb missatge a David Càmeron i irrita la caverna

Dimarts, 3 de setembre de 2013 05:00 h  

 

L’enviament vol explicar al primer ministre que els catalans som una nació que vol exercir el dreta a decidir el seu propi futur


El col.lectiu va enviar una samarreta al primer ministre de Gibraltar, Fabian Picardo, en el marc d’una campanya per enviar una samarreta gratuïta a diferents personalitats de l'àmbit internacional, acompanyada d'una carta. En un moment que Espanya ha generat una crisi diplomàtica amb Gibraltar, el gest s’ha entès per alguns mitjans de la caverna com un gest de provocació al govern espanyol. FreeCatalonia assegura que si el govern espanyol diu que el Tractat d’Utrecht de 1713 ha prescrit, significa que la Nació Catalana és una altra vegada un Estat independent. “ Espanya no pot beneficiar-se per ambdós cantons, i per tant o Gibraltar és espanyol i la Nació Catalana és lliure, o bé Gibraltar és britànic i la Nació Catalana francoespanyola, argumenten.  

El senti de l’humor que no falti

Explica el col.lectiu que fa uns dies van enviar una samarreta del model helvètica al Primer Ministre de Gibraltar Mr. Fabian Picardo i que continuant amb aquesta iniciativa també van enviar una samarreta model Dry al Primer Ministre de la Gran Bretanya Mr. David Cameron. “Suposem que durant la reunió que han celebrat els darrers dies a Londres han comentat quin model els agrada més. Esperem comandes des del 10 de Downing Street.”, assegura el col·lectiu al seu web.