dimecres, 4 de setembre del 2013

El PP i Ciutadans deixen orfe el moviment cívic 12-O

Dimecres, 4 de setembre de 2013 05:00 h

La por a fer el ridícul i a aparèixer a la foto rodejats d’espanyolistes exaltats decidits a trencar cadenes ha fet que els dos partits hagin declinat donar suport al moviment cívic 12-O


Malgrat que els uneix la unitat d’Espanya, la pega deu ser fluixa perquè no ha estat suficient perquè populars i Ciutadans s’avinguin a donar suport a la convocatòria del moviment cívic 12-O decidida a segar cadenes el proper 11 de setembre. Alícia Sánchez Camacho, va assegurar a RAC1 que sempre donaria suport al moviment 12-O i als actes que organitzessin i, sens cap mena de dubte a la manifestació convocada pel moviment a la Sagrada família durant la Diada. Hores després el partit rectificava la seva presidenta assegurant que la decisió es prendria més endavant. Avui el PP ha confirmat tal com va avançar el directe!cat que no els farà costat i  Ciutadans també s’ha desmarcat de la convocatòria amb l’argument de que tenen un acte propi i seria “desnaturalitza-lo”.

El PP té molt adjectius però no troba el lloc des d’on llençar-los

El PP encara no ha decidit si aquest Onze de Setembre es proclamarà la unitat, la concòrdia, el consens, el diàleg, la pluralitat i la convivència,  a si mateix, o ho farà en un acte obert al públic en general. El més probable és que es decantin per una reunió privada amb els quatre gats del PP - quadres del partit, i càrrecs institucionals-,  a Ripoll o a Poblet per reivindicar al món que milers de catalans espanyols estan contra el procés de fractura i divisió que el president Mas encapçala.

Ciutadans carbasses al moviment 12-O per fer un acte pedagògic a favor de la unitat d’Espanya

Ciutadans a través del seu portaveu Jordi Cañas, després de donar carbasses al moviment 12-O, ha posat "en valor" la iniciativa ciudadana prevista al voltant de la Sagrada Família per ser una "alternativa" a la Via Catalana. Cañas ha anunciat que Ciutadans organitzarà un acte "propi" dedicat a fer pedagogia política a favor de la unitat d'Espanya.