dijous, 1 d’agost del 2013

Tremosa assenyala el camí a Duran

Última actualització Dijous, 1 d'agost de 2013 05:00 h

“Ara és l'hora de la unitat, no dels retrets; els electors ja van penalitzar el segon tripartit, dividir els catalans és fer el joc a Madrid”, recorda Tremosa al líder d’Unió.


Aquesta ha estat la brillant contesta de l’eurodiputat Ramon Tremosa a una piulada anterior del líder d’Unió, Josep Antoni  Duran i Lleida, que carregava contra la gestió del tripartit per criticar el sostre de dèficit.  Ramon Tremosa, polític brillant que ha aconseguit que les seves piulades siguin tot un referent,  ha contestat a Duran i Lleida, sense citar-lo, amb aquesta magnifica piulada que ho diu tot i que podríem anomenar la “piulada perfecta” perquè deixa en evidència el ressentiment de a Duran i Lleida,  fruit de comprovar que tants anys de fer política a Madrid no ha servit de res, perquè a Madrid no en volen saber res de negociar i parlar amb Catalunya. 
 
Duran ha de reflexionar

Deu ser molt dur per Duran comprovar que ha esmerçat tants anys defensant una estratègia que avui està abocada al complet fracàs. “La piulada perfecta” també diu allò que vol la majoria de catalans i catalanes; ara no toca dividir, ni fer retrets, ara toca romandre junts per a fer possible la il•lusió de tot un poble, el camí de la democràcia i de la llibertat.

Per molts, Duran ha de reflexionar i fer un darrer servei al poble de Catalunya, és hora de la seva retirada, pel bé de Catalunya i del President Mas