divendres, 30 d’agost del 2013

Reagrupament demana a Google que mostri la ‘Via Catalana’ en el Doodle l’11 de Setembre

Via Catalana

El partit anima a tots els catalans a sumar-se a aquesta petició enviant un e-mail a la companyia


Nerea Rodríguez


Reagrupament ha demanat, mitjançant una carta, a Google que el proper 11 de setembre el Doodle del motor de recerca mostri la ‘Via Catalana’, amb l’objectiu de donar a conèixer al món la voluntat del poble català d’assolir la independència per la via pacífica i democràtica.

El Doodle és la imatge del logotip que Google ofereix als seus usuaris i que molts dies a l’any s’adapta a un fet específic que s’esdevé en aquell dia concret.

En la missiva, Reagrupament explica a Google que la cadena humana de la Diada és una iniciativa cívica que està organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i pretén cobrir 400 quilòmetres del territori català amb l’objectiu de reivindicar l’assoliment d’un Estat de dret, democràtic i social propi per al poble català, i que s’inspira en la ‘Via Bàltica’ realitzada a Estònia, Letònia i Lituània l’any 1989.

A més, Reagrupament anima a tots els ciutadans de Catalunya a demanar també a Google que mostri aquest Doodle l’11 de setembre, per mitjà d’un correu electrònic adreçat a proposals@google.com.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/08/reagrupament_demana_a_google_que_mostri_la_via_catalana_en_el_doodle_l_11_de_set_95715.php